Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poděkování

5.jpg

 

  Poděkování ...

 

 

 

                                                   Poděkování

 

          Osadní  výbor Kamenička srdečně děkuje všem, kteří se jakýmkoliv způsobem podíleli   na přípravě a průběhu oslav k 600. výročí 1. zmínky o Kameničce, které se konaly   ve dnech 23. a 24. června 2011. 

Zvláštní poděkování patří   členům SDH Kamenička za   přípravu zázemí pro oslavy , stavbu stanu,   přípravu a prodej občerstvení,   pomoc při vystoupeních.

Paní starostce Mgr. Evě Jelenové za zajištění    kulturního programu, objednání účinkujících, vyřízení dotace a další činnosti při přípravě této akce.

Rovněž   za   osobní přítomnost po celé dva dny oslav. Toto poděkování patří také panu místostarostovi Janu Zemanovi.

Děkujeme také všem ženám, které se postaraly o   sladké pohoštění    na nedělní oslavu. 

Kuchařkám   ze základní školy   za   přípravu občerstvení.

Všem občanům patří poděkování za úklid kolem svých domů.

V neposlední řadě patří dík všem dětem, které se zúčastnily výtvarné a literární soutěže o Kameničce a učitelů a učitelkám Základní školy a Mateřské školy v Kamenici, kteří se jim v jejich přípravě věnovali.

Dále děkujeme také všem sponzorům této akce, kteří přispěli na dárky pro soutěžící děti a občerstvením.

Poděkování patří   také všem , kteří k nám do Kameničky přišli a přijeli.

Všichni jsme   společně strávili příjemné setkání, někdy i po mnoha letech.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Libuše a Josef Cahovi, Havířov - Poděkování

Vážení,
ozýváme se se zpožděním, byli jsme delší dobu mimo domov, rádi se však vracíme ve vzpomínkách zpět na oslavu 600 let obce Kamenička.
Pozvání na oslavy jsme rádi přijali. Prožili jsme s vámi všemi dva nádherné dny. Za to patří náš velký dík všem, kteří se na organizaci všech zajímavých programů podíleli. Upřímně děkujeme za pozornosti i péči, kterou jste svým hostům prokazovali. I nádherné počasí bylo také určitě oneněním vašeho snežení.
Do dalších let přejeme všem obyvatelům vaší obce v malebném koutku Vysočiny vše dobré. Hlavně zdraví a také elán do dalších činností pro společný užitek.
Ať se vám daří. Cahovi

Luboš Bíža,Brtnice - poděkování

Veliké díky za vše,co jste v Kameničce společným úsilím dokázali,oslavy byly důstojné a hlavně perfektní,prostě zase vše za 1,díky moc,zdravíme a zase někdy ahojky.Bížovi