Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní kniha

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Marie B. - knihovna

Upozorňuji čtenáře knihovny v Kameničce, že knihovna bude z důvodu malování a výměny podlahové krytiny na nezbytně nutnou dobu uzavřena. Naposledy se bude půjčovat v úterý 11. července. Přijďte si půjčit knihy na dovolené a prázdniny. Znovu budeš knihovna otevřena pravděpodobně v úterý 1. srpna.

Marie B. - knihovna

Upozorňuji čtenáře knihovny, že od 28. března bude knihovna otevřena vždy v úterý od 18 do 19 hodin. Těším se na Vás v knihovně.

Marie B. - Tříkrálová sbírka

V letošní tříkrálové sbírce bylo v Kameničce vybráno 12685 korun. Je to
zatím rekordní částka v Kameničce. Děkujeme všem koledníkům.

Marie B . - tříkrálové zpíváůní

Upozorňuji, že tradiční tříkrálové zpívání bude v už sobotu 7. ledna v 16. hodin v kulturním domě v Kameničce.

Marie B. - knihovna a zkouška dětí

Upozorňuji čtenáře knihovny, že tento týden bude knihovna otevřena až ve čtvrtek 3. listopadu v době od 16:30 do 17 hodin. Zkouška dětí na rozsvícení vánočního stromu bude ve čtvrtek v 16 hodin.

Marie B. - knihovna

Upozorňuji čtenáře knihovny, že od úterý 25. října bude knihovna otevřena každé úterý od 17 do 18 hodin.

Marie B. - vajičkovnik

Tak, jak se už stalo tradicí, během tohoto týdne opět ozdobíme břízy na návsi vajíčky a mašličkami. Prosím přijďte zkrášlit a trochu rozveselit naši obec.

Marie B. - priprava na masopust

Ve středu 23. února budeme od 18 hodin v kulturním domě připravovat masky na masopustní průvod. Prosím ženy a dívky, aby přišly. Žehličky a deky sebou. Děkuji.

Marie B. - novorocni setkani

Sejdeme se o půlnoci u stromku na návsi?

Kamenička - Re: novorocni setkani

Už vloženo v aktualitách

Marie B. - knihovna

Upozorňuji čtenáře knihovny Kamenička, že tento týden bude knihovna otevřena vyjímečně až ve středu 3. listopadu v době od 17 do 18 hodin.

Marie B. - provozni doba knihovny

Upozorňuji čtenáře knihovny, že od úterý 12. října bude knihovna otevřena každé úterý od 17 do 18 hodin.

Masrie B. - odpad ze zahrad

Upozorňujeme občany, že ve čtvrtek 16. září budou na náves
na zvoničkou přistaveny dva valníky, jeden na větve a druhý na
ostatní odpad ze zahrad. Prosíme
občany, aby využili této příležitosti, a aby větve nedávali do valníku na trávu. Valníky budou na místě až do pondělí 20. září.

Marie B. - knihovna

Upozorňuji čtenáře, že dnes 20.4.
bude knihovna uzavřena, příští týden už bude otevřena jako vždy v úterý od 18 do 19 hodin.

Marie B. - knihovna

Upozorňuji čtenáře knihovny, že od 6. dubna bude knihovna v Kameničce otevřena vždy v úterý od 18 do 19 hodin.

Marie B. - Velikonoce 2021

Blíží se Velikonoce, budou opět s omezeními jako loni, je proto potřeba je nějak připomenout. Ozdobíme proto opět břízky na dětském hřišti na návsi velikonočními motivy - vajíčka, zvířátka, mašličky a další, co koho napadne. Je potřeba do tvoření zapojit také děti, aby se chvilku zabavily. Zdobení nebude nijak organizované. Kdo bude mít něco připraveného, tak to na břízky upevní, pozor dejte jenom na větvičky, aby se nepolámaly. Všem přeji, abyste dle možností prožili radostné Velikonoce.

Marie B. - novoroční přání

Vážení obyvatelé Kameničky, končíme rok, který nám přinesl mnoho nových, a ne vždy vítaných zkušeností. Připravil nás o vzájemná setkávání na kulturních akcích, hasičských soutěžích : Rodičům a dětem přinesl úplně novou zkušenost s domácí výukou. V posledních letech jsme se vždy v prvních minutách nového roku setkali na návsi u vánočního stromu. Letos to nepůjde. Přijměte proto touto formou přání do nového roku ode mne, jako od kronikářky . Přeji všem hodně zdraví, štěstí spokojenosti a všeho dobrého, abychom se nemusesli bát o své blízké , abychom se mohli vzájemně setkávat při různých příležitostech. A sobě , jako kronikářce, hodně takových setkání, aby bylo do kroniky o čem psát, protože zápis za rok 2020 bude věnován hlavně průběhu nemoci covid-19.
Klidné prožití Silvestra a vše dobré v roce 2021.

marie B. - knihovna

Knihovna v Kameničce je otevřena vždy v úterý v době od 17 do 18 hodin. Přijďte si půjčit knihy z výpůjčního fondu z Jihlavy. Vzhledem de koronavirovým opatřením si nezapomeňte roušku.

Marie - knihovna

Od úterý 28. dubna bude obnoven pravidlený provoz knihovny. Knihy se budou půjčovat v době od 18 do 19 hodin. Vstup pouze s rouškou. Přijďte, budu se na Vás těšit.

Marie B. - vajičkovník

DObrý den, tak mě napadlo, že bychom si v těchto neradostných časech mohli ozdobit břízky na návsi vajíčky. Nešlo by o nějakou hromadnou akci, prostě kdo by chtěl, pověsil by na břízky vajíčka. Abychom měli nějakou společnou radost.