Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pozvánka na setkání do Kameničky

5.jpg

 

   Pozvánka na setkání do Kameničky ...

  Zveme všechny. Ne na každého, kdo v Kameničce v průběhu roků bydlel, nebo se narodil se podařílo najít adresu. I když jste nedostali pozvánku, těšíme se i na Vás.

 

Vážená paní, vážený pane.

   Srdečně Vás zveme na setkání rodáků, bývalých , krátkodobých i současných obyvatel Kameničky, tedy všech, kdo se v Kameničce narodili, bydleli či bydlí. Setkání se uskuteční u příležitosti oslav 600 let od první písemné zmínky o Kameničce. 
   Sejdeme se  v neděli 24. června 2012 od 14.00 hodin v kulturním domě v Kameničce. Bude pro Vás připravena malá výstavka z historie Kameničky, krátký kulturní program, hudební produkce a občerstvení. Hlavní je však možnost setkání s lidmi, se kterými jste se třeba léta neviděli. Zveme Vás samozřejmě i na další program těchto oslav, který je určen pro širokou veřejnost, děti i dospělé. Program oslav naleznete níže. Vezměte s sebou i svého partnera. Uvítáme od Vás i informaci o případné zamýšlené Vaší účasti či neúčasti , nebo několik řádků od Vás, kteří se z různých důvodů zúčastnit nemůžete.
   Můžete nám napsat na e-mail: cov-kamenice@volny.cz , nebo na adresu: Městys Kamenice, 588 23 Kamenice 481. Další informace naleznete na internetových stránkách Kameničky:  www.kamenicka.estranky.cz  , nebo na internetových stránkách Městyse Kamenice: www.kameniceujihlavy.cz. Případně telefonicky na č. 567273120.
 
Všechny Vás srdečně zve:  Městys Kamenice
                                     Osadní výbor Kamenička
                                      Sbor dobrovolných hasičů Kamenička
 
Program oslav:
     Sobota 23.6.   12:00    Požehnání novému kříži nad Kameničkou
                         14:00 – 24:00 Program u kulturního domu v Kameničce – Okřešánek, folkorní soubor * Akrobatické létání RC vrtulníků  * Příhody včelích medvídků- divadlo * Seiferos – práce s dravci * Nešlapeto – staropražské písně * Módní přehlídka – SUPŠ Helenín *  Modrá stopa – hudební skupina * Ohňostroj.
    Neděle 24.6.     10:30    Mše u kapličky sv. Marka  u Kameničky * Vystoupení Školy umění Měřín   
                           14:00    Setkání rodáků a obyvatel Kameničky s výše uvedeným programem v kulturním domě v Kameničce.                                                                    

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář